tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+19
Pula
+20
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+22
Dubrovnik
+20

BOGATSTVO ZA LJEPOTU

Aniston demantira da puno troši na izgled

Tračevi kažu da na ljepotu troši 8.000 dolara mjesečno, a ona sama priznaje četrdeset puta manje – skromnih 200 dolara. Koja je prava mjesečna cijena fantastičnog izgleda Jennifer Aniston?

Datum objave:
21.3.2012 8:49

Zadnja izmjena:
21.3.2012 10:45

Jennifer Aniston odlučno je ismijala govorkanja da troši više od 8.000 dolara ili oko 48.000 kuna mjesečno na svoju ljepotu. Glumica koja i u svojoj četrdeset i trećoj svojim izgledom izaziva zavist mnogih žena, tvrdi da je njezina mjesečna investicija u ljepotu malo više od dvjesto dolara ili oko 1.200 kuna.

'Premda sam ovisna o dobrim hidratantnim kremama, podvrgavam se redovitim tretmanima lica i od mladosti sam redovita u održavanju zubi, tvrdnja da trošim osam tisuća mjesečno na sve to debelo je pretjerana', izjavila je glumica za magazin People.

Nedavno izabrana za najprivlačniju ženu svih vremena u izboru magazina Men's Health, Aniston je priznala da je odana laserskim pilinzima, koji mogu koštati između 300 i 1000 dolara.

'To je fantastična stvar. Doduše, tjedan dana koža vam izgleda kao da ste izašli iz pećnice, a onda mrtva koža jednostavno otpadne s lica.'

Što god da poduzima i koliko god da troši, Jennifer očito zna što čini – rijetki se neće složiti da danas izgleda bolje nego u vrijeme kada je nastupala u 'Prijateljima'.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr