ZABORAVITE NA SJAJILO

Zašto se ruževi vraćaju u modu?

14.03.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Osvježite proljetni styling svojih usana perolakim teksturama, postojanim i vedrim bojama

Prošlo desetljeće ruževi su ustuknuli pred sjajilima. Jednostavno se nisu mogli nositi s njihovim podatnim teksturama i svjetlucavim pigmentima. No tako je bilo nekad! Ako još uvije niste, krajnji je čas da testirate nove hi-tech formule ruževa superpigmentiranih i kremastih tekstura koje su tako lako razmazuju kao da su sjajila.

Kako biste se uvjerili, dovoljno je da nanesete bilo koji od luksuznih ruževa iz YSL-ove linije Volupté. Ovog proljeća aktualni su oni u nijansama slatkiša, YSL Volupté Sheer Candy.

'Manje drame, više svježine', tako bi mogao glasiti sažetak proljetnih trendova na usnama. Neovisno o tome jeste li skloniji matiranim baršunastim ili svjetlucavim transparentnim efektima na usnama, najvažnije je da je ruž vedre boje. Možete ih birati prema sljedećem ključu: svjetloputima pristaju nijanse maline i nara (koje su ove sezone veliki hit), dok tamnoputima i ukusno preplanulima pristaju nijanse fuksije, naranče i tandžerine (još jedna hit-boja sezone). U tom smislu, svakako uronite u obilje novih njegujućih ruževa L'Oréal Paris Rouge Caresse.

Već nekoliko sezona u trendu su 'zamrljane' usne koje izgledaju kao da ste upravo kušali vino ili jeli kakvo bobičasto voće. Takav ćete izgled najlakše postići tako da ruž lagano utapkate prstom, recimo jednu od četiri nijanse novog Rimmel Hydra Renew ili koju od sedam raskošnih nijansi Shiseido Shimmering Lipstick. Posebnu kategoriju čini upravo lansirana linija s nevjerojatnih 27 nijansi Lancôme Rouge in Love, sa slavnom glumicom Emmom Watson kao zaštitnim licem.

Onima kojima je ipak draža dramatična od decentne šminke sigurno će se svidjeti gotovo fluorescentne nijanse novih ruževa švedskog kataloškog brenda Oriflame Very Me Neon.