Ljepota STARI SE

Cindy Crawford ljubomorna na izgled svoje kćeri

  • Autor: tportal.hr
  • 11.3.2012 12:56:33
  • 11.3.2012 11:20:22

Nekadašnji supermodel Cindy Crawford ne podnosi baš najbolje starenje pa joj se tu i tamo javlja ljubomora prema vlastitoj kćeri

Kaia Geber, kći nekadašnjeg supermodela Cindy Crawford, izgleda toliko dobro da je i vlastita majka ljubomorna na njezin izgled. Iako joj je tek 10 godina, Kaiu za manekenski posao angažiraju već poznate modne kuće poput Versacea.

Njezina majka Cindy Crawford ponosna je na prve manekenske korake svoje ljubimice, ali ne može zatomiti ljubomoru na njezin izgled, piše Daily Mail. 'Gledam svoju kćer i mislim si kako ima kožu kao ja nekada i poželim – hoću to nazad! Ima noge kao ja nekada i kosu kao ja nekada, priznajem, pomislim da želim to nazad... No, ima tu i puno dobroga što dolazi s njezinim odrastanjem. Ako je čovjek sretan u životu, lakše je podnijeti starenje', iskreno priznaje lijepa Cindy.

Iako joj je 46 godina, Cindy još uvijek mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu. Njezino zlatno doba bilo je u 90-im godinama prošloga stoljeća kada je uz još nekoliko kolegica, poput Naomi Campbell, bila apsolutna vladarica modnih pista.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više