VICHY IDEALIA

Idealna krema za kožu bez nedostataka

08.03.2012 u 13:43

Bionic
Reading

U kozmetici smo svjedoci neprestanih promjena i napretka znanstvenih spoznaja, a mijenjaju se i žene i njihova očekivanja. Snove svake žene o idealnoj koži danas ostvaruje znanost, odgovarajući na njihove potrebe novim Vichyjevim proizvodom IDEALIA. Vichy u mjesecu ožujku u ljekarnama predstavlja novo razdoblje: bez bora i umorne kože bez sjaja – eru idealne kože bez nedostataka

Sve dosad bore i gubitak čvrstoće kože smatrali su se glavnim znacima starenja, no danas se pojavio novi pokazatelj mladosti: savršena kvaliteta kože na površini. No taj ideal nije povezan samo s manjim brojem bora, nego i lijepom, ravnomjernom, homogenom kožom bez mrlja i bez crvenila... kožom čija je tekstura glatka i nježna i isijava zdravlje. Zato prvi put u povijesti bilježimo pad broja kirurških zahvata poput liftinga i zamjetan porast estetskih korektura kao što su laserski zahvati, piling i dermoabrazija.

200 žena – od 20 do 60 godina – 4 etničke skupine – Francuska, Kina, Brazil, SAD – 98 sati razgovora
L'Oréalovi laboratoriji za istraživanja prvi su put u povijesti izveli opsežno istraživanje da bi shvatili želje svih žena i biološku realnost sakrivenu iza njihovih želja. Sa starenjem, stresom, umorom i ekstremnim okolnostima u svakodnevnom životu mijenja se priroda kože. Mijenja se cjelokupno zdravlje u dubini, zbog čega postepeno slabe i drugi slojevi kože, sve do površine. To se odražava na tri pokazatelja idealne kože: glatka površina kože, ujednačen ten i bore.

Kombuča, aktivna tvar što kožu čini idealnom

Ova aktivna tvar, dobivena biotehnološkim postupkom, objedinjuje jedinstvenu kombinaciju referentnih aktivnih sastojaka što ih nije moguće proizvesti u kemijskom laboratoriju i obnavlja kožu sloj po sloj, stanicu po stanicu, vraćajući joj zdravlje.

Kombuča, multiaktivni čajni koncentrat, već je stoljećima poznat u farmakopeji zbog svojih terapeutskih, antioksidativnih i okrepljujućih svojstava. Dobiva se pomoću postupka biotehnološke fermentacije čaja, što jamči prirodnu koncentraciju aktivnih tvari u najčistijem obliku. Zato kombuča, zdrava aktivna tvar s tisućljetnom poviješću, nije uspješna samo u borbi protiv bora, nego je izuzetno učinkovita i u stvaranju idealne kože. Vichy je dokazao njeno jedinstveno djelovanje na sve pokazatelje idealne kože: glatku površinu kože, ujednačen ten i bore. Sloj po sloj, kombuča djeluje duboko ispod površine kože, na pigmentnu i kapilarnu homogenost, mikroreljef i bore te na taj način koža na površini izgleda savršeno - idealno.

5 godina istraživanja – 2 patenta
Tekstura koja spaja nespojivo: bogatstvo kreme s lakoćom gela za osjećaj svježine. S Vichyjevom termalnom vodom koja umiruje i jača kožu. Blijedoružičaste boje, s jedva vidljivim sedefom za trenutni zdrav sjaj kože.

Idealna učinkovitost za sve žene, bez obzira na dob, boju puti ili tip kože
Idealia je njega s klinički dokazanom učinkovitošću! Nakon mjesec dana promjenu možemo napipati, diviti joj se i osjetiti je: površina kože postaje ujednačenija, a pigmentna i kapilarna homogenost se poprave, bore su smanjene. Žene su ocijenile da im je koža mekša (96 posto) i glađa (82 posto), a bore smanjene (77 posto). Samoocjenjivanje, 57 žena, jedan mjesec.

Idealna tolerancija
Za sve tipove kože – pa i najosjetljiviju – hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača, obnavlja kožu.