tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+20
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+21
Dubrovnik
+21

NOVO IZ AFRODITE

Mikl & Honey – prirodna pro-age njega

Na tragu blagodati dobivenih iz dragocijenih sastojaka meda i mlijeka u Kozmetici Afrodita osmislili su prirodnu pro-age mliječno - medenu liniju za njegu Milk&Honey. U zamamnu mirisnu sinergiju spojili su plemenite i unikatne plodove iz prirode: ekstrakt matične mliječi, karite maslac, kokosovo mlijeko i ulje te sastavili raskošnu wellness liniju, koja će nezaboravno maziti sva osjetila te preporoditi tijelo i duh.

Datum objave:
29.2.2012 10:00

Zadnja izmjena:
29.2.2012 15:59

Vezane teme

Četiri profesionalna pro-age proizvoda s prirodnom snagom hidratacije, vitalizacije i obnove kože, mogu se uključiti u luksuzne mliječno – medene rituale za pomlađivanje u kozmetičkim i wellness centrima, a primjereni su i za nastavak njege kod kuće.

MILK & HONEY PEELING SA ŠEĆEROM
Namijenjen je intenzivnom čišćenju kože, maženju suhe i izrazito suhe kože, izglađivanju i omekšavanju kože te pripremi kože za daljnju njegu. PEELING učinkovito otklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa i zahvaljujući dodanim karite maslacu i jojobinom ulju pruža potpuno maženje suhe i izrazito suhe kože. Koža će nakon upotrebe peelinga biti dobro očišćena, glatka, meka i odlično pripremljena za daljnju njegu.

Preporučena MC=130,00 kn

MILK & HONEY HRANJIVA MASKA
Sa snagom kokosovog mlijeka, ekstraktom matične mliječi, kokosovim uljem i vitaminom E namijenjena je njezi umorne, suhe i atrofirane kože, hidrataciji i regeneraciji kože, intenzivnoj njezi za pomlađivanje zrele kože, smanjenju napetosti i stresa te uspostavi ravnoteže tijela i duha. Koža je već nakon prvog tretmana na izgled potpuno obnovljenja i napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa.

Preporučena MC= 235,00 kn

MILK & HONEY MASLAC ZA TIJELO
Bogat je karite maslacem, ekstraktom matične mliječi, kokosovim mlijekom i glicerolom. Neprocjenljiv je kod njege izrazito suhe, pothranjene i atrofirane kože, za intenzivnu hidrataciju i vitalizaciju kože, za regeneraciju kože te za jačanje imunološkog sistema kože. Osvježavajuća masaža zbog izuzetnog mirisa budi i mazi sve osjete te stvara osjećaj potpunosti i psihofizičke stabilnosti.

Preporučena MC= 235,00 kn

MILK & HONEY MLIJEČNA KUPKA za lijepe trenutke u dvoje…
Sa dodanim kokosovim mlijekom i ekstraktom matične mliječi je namijenjena suhoj koži i zreloj kože s vidljivim znakovima starenja, izdašnom hranjenju kože, omekšavanju i zaglađivanju kože te obnovi mladenačkog i svježeg izgleda. Zamamni miris kupke poklanja ugodu potpunog kraljevskog opuštanja, povećava životnu moć i puni nas s novom energijom.

Preporučena MC= 199,00 kn

Svi proizvodi se međusobno iznimno nadopunjuju: nakon Peelinga i Hranjive maske koži će najbolje odgovarati opuštajuća masaža s Maslacem za tijelo. S luksuznim maženjem kože uspostavimo dobru psihofizičku kondiciju, koja je danas uvjet za uspješno premošćivanje svakodnevnih životnih izazova.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr