NOVO U LJEKARNAMA

Proizvodi za njegu lica Topicrem

21.02.2012 u 13:09

Bionic
Reading

Topicrem je nova dermokozmetika na hrvatskom tržištu koja sa svojim osam linija pokriva sve potrebe kože. Izdvajamo tri proizvoda za njegu lica koji su dostupni u ljekarnama

Dermatološka vodica za čišćenje lica i područja oko očijuTopicrem nježno i temeljito uklanja nečistoće te smiruje i omekšava kožu zahvaljujući ružinoj vodici. Napravljena je tako da što više odgovara prirodnom sastavu suza kako bi bila što nježnija za osjetljivo područje oko očiju. Bez parabena. Nije potrebno ispirati.

Krema Force Hydra Premium namijenjena je za njegu suhe i vrlo suhe kože, a bazira se na avokadu te na dva načina djelovanja hijaluronske kiseline - hijaluronska kiselina zadužena je za hidrataciju površinskog sloja, a njezini fragmenti za dubinsku hidrataciju. Pomaže vratiti gustoću, elastičnost i osjećaj ugode koži. Bez parabena.

Fluid Force Hydra Premium namijenjen je za njegu normalne i mješovite kože, a bazira se na ekstraktu bambusa te na dva načina djelovanja hijaluronske kiseline - hijaluronska kiselina zadužena je za hidrataciju površinskog sloja, a njezini fragmenti za dubinsku hidrataciju. Pomaže vratiti gustoću, elastičnost i osjećaj ugode koži. Bez parabena.