ZAVIDNA FIGURA

Otkrivena tajna savršenog Rihanninog tijela

15.02.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna ostavila je još jedanput publiku bez daha pojavivši se na dodjeli nagrade Grammy u duboko dekoltiranoj crnoj uskoj haljini, ali ni to nije bez cijene

Čim se pojavila na crvenom tepihu na dodjeli nagrade Grammy u nedjelju navečer, sve su oči bile uperene prema Rihanni. Savršeno je tijelo istaknula u crnoj Armanijevoj haljini s izrazitim dekolteom.

Tajnu njezine linije otkrio je za magazin People Harley Pasternak, tvorac programa za vježbanje koji pjevačici pomaže da ostane u formi: 'Ona je prirodno vitka, pa je rad s njom poput finog brušenja.'

Kad je na putu, Rihanna barem tri puta tjedno vježba, unatoč napornim koncertima, i to barem 25 minuta dnevno. No, čim se negdje smjesti, povećava vježbanje na pet puta tjedno. Vožnja bicikla dio je redovite kardio vježbe, kao i preskakanje užeta i džoging.

'Sve to može odraditi zapravo u hotelskoj sobi ili iza pozornice', kaže Pasternak.

I premda se pokušava držati prehrane koja propisuje pet malih obroka dnevno, Rihanna ipak ne može odoljeti slanim napastima. Na ovom programu i uz pomoć Pasternakovih suradnika formu održavaju i Katy Perry i Lady Gaga.