PAMETNO RJEŠENJE

Indola glamour linija za kosu bez sjaja

07.02.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Sjajna kosa je broj jedan svakog odličnog looka – put do prekrasnog, seksi i samopouzdanog izgleda. Mislite da je nemoguće postići tako prekrasnu kosu? Pa, nije više! Naši najnoviji proizvodi iz Indola Glamour linije su pravi izvor sjaja koji su dizajnirani kako bi pomogli kosi koja je suha i bezizražajna ili kako bi obnovili zrelu kosu. Upakirani s dragocjenim uljem ova linija vas neće razočarati, učiniti će vašu kosu sjajnom, mekanom, zdravog izgleda i to sve u jednom tretmanu

Obogaćena s tri dragocjena ulja argana, marule i maslina, nova GLAMOUR linija djeluje iznutra kako bi obnovila suhu i bezizražajnu kosu, te smanjila pucanje vrhova. Korišteni stoljećima zbog svoje kvalitete, prirodna ulja su neizostavni dio svakog kvalitetnog kozmetičkog proizvoda.

Svaki osoba koja želi imati prekrasnu, zaglađenu kosu sa zrcalnim sjajem imati će jedan od pet proizvoda iz Glamour linije u svojoj kozmetičkoj torbici – šampon, maska, tretman za vrhove, shine & hold sprej ili najveća zvijezda u liniji - Glamour Precious ulje, koji najnoviji trend luksuznih ulja vodi na novu razinu. Dok su većina ulja prikladna samo za grubu kosu, Precious ulje ubrizgava sve tipove kose s obnavljajućom snagom – čak i tanku kosu. Obogaćen s marula ulje, jednim od prirodno najlakših i osnažavajući ekstrakata, može se koristiti na suhoj i na mokroj kosu, prije šamponiranja ili sušenja ili kao finishing tretman, kako kod kuće tako i u salonu, te će vas njegovi rezultati ostaviti bez riječi. Pakiranjem je prikladno i za putovanja.

Innova Glamour Shampoo 300ml  61,77 kn
Innova Hair Mask 200ml77,49 kn
Innova Sparkling Ends 50ml77,49 kn
Innova Shine& Hold Spray 300 ml  76,19 kn
Innova Glamour Precious Oil 75ml  104,00 kn