NAGRADNJAČA

Ocean Spa & Beauty vas nagrađuje

02.02.2012 u 15:15

Bionic
Reading

Posjetite Ocean Spa & Beauty na Danima otvorenih vrata 4, 9. i 16. veljače od 17 do 21h i upoznajte savršeno ukomponiran Ocean Spa & Beauty svijet koji će Vas uvesti u drevne metode iscjeljenja i relaksacije koje su Aboridžini, starosjedioci Australije, tisućljećima čuvali samo za sebe. A mi ovom prilikom nagrađujemo dvije čitateljice s tretmanima u Ocean Spa & Beautyu.

Upoznajte LI’TYA Kodo i LI’TYA Susu Dew masažu, Sapphire wrap te niz drugih rituala koji će Vas uvesti u drevne metode iscjeljenja i relaksacije koje od sada možete isprobati u Hrvatskoj. Naši terapeuti školovani na prestižnoj LI’TYA Spa akademiji ovom prilikom sa zadovoljstvom će Vas savjetovati o različitim terapijama kako biste ojačali imunitet, detoksificirati tijelo i vratili Vašem licu i tijelu ravnotežu i sklad.

Istovremeno, moći ćete upoznati i našu vrhunsku kompletnu stomatološku uslugu kroz jedinstveni Dental Spa koncept liječenja u Hrvatskoj, gdje će Vam naši stomatolozi biti na usluzi za savjetovanje o konkretnom stomatološkom problemu.
Uvjerite se sami kako zdravlje i ljepota uvijek idu zajedno.

LITYA KODO MASAŽA - aroma masaža cijelog tijela kombinacija
je masaže s točkama priotiska te spiralnih pokreta koji prizemljuju i podižu kako bi opustili mišićne bolove i nelagodu pritom ostavljajući tjelesnu energiju obnovljenom i osvježenom. Ova izvrsna terapija inspirirana tradicionalnim aboridžinskim tehnika snažno djeluje protiv stresa potičući tijelo na samoobnavljanje i odstanjenje fizičke i emotivne napetosti. (cijena 370 kn)

LITYA JANKO RITUAL ZA TIJELO - kompletna tijelesna
eksfolijacija koja integrira organska aromatična ulja i australsku morsku sol kako bi se tijelo očistilo, a vaša koža nahranila. Masaža mlakom vodom ispire stres, stimulira cirkulaciju i opušta umorne mišiće. (cijena 270 kn)

Litya kodo masažu osvojila je Mirna Kilić, a Litya janko ritual za tijelo Barbara Bunjevčević