TKO BI JOJ DAO 43?

Helena Christensen pokazala senzacionalno tijelo

02.02.2012 u 12:13

Bionic
Reading

Kako se približava sredini četrdesetih, mnogi se pitaju koja je tajna nevjerojatnog i besprijekornog izgleda Helene Christensen, jer djeluje vrlo mladoliko i u formi

Helena Christensen

Danski super model Helena Christensen ima 43 godine, no pred njezinim nevjerojatnim izgledom posramile bi se i njezine mnogo mlađe kolegice. Helena ima besprijekorno tijelo koje vješto odolijeva godinama te djeluje vrlo mladoliko. Helena kaže kako tu nema neke posebne tajne niti čarobne formule, već svoj izgled može zahvaliti redovitom vježbanju. Kako kaže sama Helena, vježbanje joj pomaže da ostane u formi, ali joj daje i osjećaj zadovoljstva.

Nije niti čudo što je sportski brend Reebok odlučio upravo Helenu angažirati kao zaštitno lice kampanje za svoju novu kolekciju 'Satisfaction'. Za fantastične fotografije zaslužan je fotograf Rankin koji je prekrasnu Helenu fotografirao u crnom badiću sa seksi prorezima te u udobnoj pozi na krevetu.

Helena je otkrila da je osim vježbanja jako veseli i opuštanje uz dobru knjigu, ali i da puno vremena provodi sa svojim 12-godišnjim sinom Mingusom, s kojim obožava fotografirati, putovati, gledati zalaske sunce i jesti, posebice zdravu hranu.