KĆERI SLAVNIH RODITELJA

Pogledajte buduće vladarice modnog svijeta

24.01.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Lijepa se vojska kćerkica slavnih roditelja nanizala na modnim pistama i raznim jumbo plakatima u ulogama manekenki! Dva lica koja nas golicaju ovih dana su Tali Lennox i Kaia Gerber, kćerkica Cindy Crawford, a evo i ostalih

Deset joj je godina tek, a postala je zaštitno je lice nove Versaceove linije Young Versace namijenjene djeci od 0 do 12 godina. Zapamtite njezino ime, ima slavne manekenske korijene, ali priznat ćete i sami da je odlično obavila prvi posao i da će se još čuti za nju. Ona je Kaia Gerber, kćerkica Cindy Crawford i Randeja Gerbera

Drugo ime iz redova kćerkica slavnih, koje se ovih dana pojačano spominje u svijetu mode, je Tali Lennox, 19-godišnja kći pjevačice Annie Lennox. Da mlada Londončanka ima što pokazati, dokazala je u novoj modnoj kampanji branda Karen Millen. Za Tali ovo ipak nije prvi angažman, već je nosila revije slavnih dizajnera kao što su Christopher Kane, Prada, Missoni, Miu Miu i Chanel te je radila kampanju za Topshop i Burberry.

Georgia May Jagger, kćerkica Jerry Hall i Micka Jaggera iz The Rolling Stonesa, već je priznato ime u svijetu mode. Najviše su je proslavile zavodljive kampanje koje je snimila za popularni britanski brand traperica Hudson Jeans. Radila je i reklame za Rimmel. U poslu modela okušala se i njezina sestra Elizabeth Jagger

Don Johnson i Melanie Griffith u braku su bili prije milijardu godina, no svijetu su ostavili lijepu kćerkicu Dakotu Johnson koja je naslijedila pune usne i plavu kosu... Proslavila se kao model za Mango, što se mode tiče, a osim menkenstvom, bavi se i glumom.

Selah Marley kćerkica je pjevačice Lauryn Hill i Rohana Marleyja, sina Boba Marleyja. Tek joj je 12, a već je snimila kampanju za Teen Vogue.

Riley Keough je kći Lise Marie Presley, što će reći da je unuka Elvisa Presleyja. Radila je kao model za Victoria's Secret i za Dior te za Lee. Tko zna što bi djed mislio o tome...

Theodora Richards
, kći Keitha Richardsa, u svijet modela je ušla sa svojom starijom sestrom Alexandrom te s Elizabeth Jagger, kada su zajedno snimale reklamu za Tommy Hilfiger.

Noel Gallagher koji se proslavio kao član benda Oasis, također nije dugo od javnosti uspio kriti kćerkicu Anais. Tek joj je 11, upisala se u Select Model Management i već snimila prve fotke sa slavnim fotografom Mariom Testinom. To, dakako, ima malo više fensi prizvuk od prosječnih obiteljskih fotki.

Charlotte Moss polusestra je Kate Moss, tek joj je 13 godina i već se upisala u Kateinu modnu agenciju. Treba li naglas reći da je već snimala s Marijom Testinom?

Amber LeBon model je iza kojeg stoji modno-pjevački roditeljski par Simon LeBon i Yasmin Parvaneh. Bila je model za Moschino i lice je za Forever 21.

Tko je Ava Sambora? Kći kraljice sapunica Heather Locklear i rokera Richieja Sambore, stoga je odmah jasno zašto je tako lijepa. Nosi revije na kojima je prate, iako u svađi, oba roditelja.

Elettra Wiedmann
je za svijet mode i ljepote genetski jackpot – kći je glumice Isabelle Rosselini, a slavna joj je baka Ingrid Bergman. Može li bolje? Dokazala se u kampanjama za Abercrombie & Fitch, Bill Blass i Ferragamo, snimala za Vogue i Harper's Bazaar te je dvije godine radila kao model u Italiji. Radi i za Lancôme.