STIŽU KRITIKE

Beyonce nikada nije imala svjetliju put

17.01.2012 u 09:18

Bionic
Reading

Pjevačica Beyonce izazvala je negodovanje javnosti jer je na promo fotografiji za novi album pokazala još svijetliju put

Sporna fotografija snimljena je prije nego što je pop zvijezda bila trudna, a sad su je iskoristili za najavu zadnjeg albuma.

Beyonce je za fotografiju svoju kosu sakrila ispod plave perike te se zavodljivo valja na prekrivaču s leopard uzorkom.

Svijetla boja kože dobro je vidljiva, budući da pjevačica ima heklani monokini koji puno otkriva.

Foto stručnjaci za The Sun su rekli da je osim uređivanja fotografije, svjetliju boju kože moguće dobiti posebnim osvjetljenjem u studiju. No ovo nije prvi put da je Beyonce kritizirana jer namjerno ističe svjetliju put svoje kože.

Navodno je još za vrijeme grupe Destiny's Child, u kojoj je započela karijeru, išla na tretmane koji su joj kožu činili nešto svjetlijom. Na to ju je natjerao otac Mathew Knowles.

Sličan skandal izbio je i nakon snimanja kampanje za kozmetičku tvrtku L’Oreal gdje joj je koža također svjetlija, a teške riječi preko Daily Maila tada joj je uputila spisateljica Yasmin Alibhai-Brown rekavši da je izdala sve tamnopute žene.

Javno ju je optužila da ne brine o svom kulturnom naslijeđu, a skandal je izbio nakon što je Beyonce prošle godine u veljači obukla kratku crnu haljinu i pokazala bijele noge.