DEMI MOORE:

'Nije ugodno svaki dan slušati da si premršava'

05.01.2012 u 14:05

Bionic
Reading

U prvom intervjuu nakon prekida s Ashtonom Kutcherom, Demi je otkrila kako se nosi s naglim gubitkom težine

Za ekskluzivno izdanje Harper's Bazaara koje izlazi u veljači Demi Moore porazgovarala je s dugogodišnjom prijateljicom Amandom de Cadenet o svom tijelu i izgledu.

Uskoro im s prikazivanjem počinje serija The Conversation, u kojoj s poznatim osobama poput Lady Gage i Gwyneth Paltrow govore o životu, strahovima i odnosima.

Sama Demi otkrila je da je sa svojim tijelom često u konfliktu.
'Ponekad ga volim, a ponekad mrzim. Trenuci koji me najviše smetaju su kad osjećam da me izdaje, bilo to u prošlosti kad sam se borila s kilažom i ljutila se što ne smijem jesti ono što bih željela, ili kada ne bih mogla natjerati tijelo da radi ono što sam zamislila', rekla je Demi koja je ipak danas zadovoljnija.

'Danas prihvaćam svoje tijelo više nego ikad i to ne uključuje samo težinu, već i sve druge stvari koje dolaze sa starenjem. Prihvaćam da sam trenutačno iznimno mršava, toliko da nikad nisam pomislila da bi mi netko mogao reći :'Gle, premršava si i ne izgledaš dobro'', dodala je Demi

'Mirna sam samo kad prihvatim da mi tijelo nije neprijatelj, kad se odmaknem i zahvalna sam za sve što mi je pružilo. Dopustilo mi je da rodim tri prelijepe kćeri, glumim niz uloga, budem snažna. Ne smijete se gledati u ogledalo i raščlanjivati sve što ne valja.Trebate se pogledati i reći 'Hvala ti. Hvala što si izdržalo sve što sam ti priuštila', rekla je Demi