OSAM IDEALNIH NA JEDNOM MJESTU

Je li ovo najljepša žena na svijetu?

05.01.2012 u 11:46

Bionic
Reading

Premda se ukusi, kao i po svemu, i po pitanju ženske ljepote razlikuju, mnogi se slažu da su poznate dame poput Angeline Jolie, Kate Middleton, Megan Fox ili pak Kelly Brook jedne od najljepših žena svijeta. A zahvaljujući modernoj tehnologiji, od osam poznatih ljepotica preuzeto je ono najzavodljivije i stvorena je 'ultimativna žena', no je li ona doista najljepša na svijetu?

Nakon provedenog istraživanja čiji je cilj bio otkriti za kojim dijelovima tijela poznatih ljepotica žene najviše pate te koje priželjkuju, pomoću moderne tehnologije stvorena je slika žene nazvane 'ultimativnom zvijezdom'.

Ispod prekrasne sjajne smeđe kose vojvotkinje od Cambridgea, odnosno Kate Middleton, nalaze se čokoladno smeđe oči pjevačice Cheryl Cole, nos glumice Kate Beckinsale te obrazi njezine holivudske kolegice Keire Knightley

Obrve su uzete od seksi transformerice Megan Fox, a najsavršenija brada pronađena je kod popularne holivudske plavuše Gwyneth Paltrow. Pune i lijepo oblikovane usne mogu biti jedino one kakve ima Angelina Jolie, a bujne grudi kakve većina žena želi su one kakve ima TV voditeljica Kelly Brook.

U istraživanju je sudjelovalo čak devet tisuća ljudi, a provela ga je online trgovina Feel Unique, a je li rezultat, odnosno slika koji su dobili slika najljepše žene na svijetu, procijenite sami.