Ljepota RJEŠENJE ZA PET

Balzami i sjajila za izazovne usne

  • Autor: tportal.hr
  • 7.12.2011 9:18:21
  • 7.12.2011 9:00:00

Što sve neće izumiti?! Najnoviji hit za seksipilne usne su maštoviti križanci između toniranih balzama, njegujućih sjajila i tekućih ruževa

Prema podacima otprije pet-šest godina, prosječna Amerikanka čak 15 puta dnevno premaže usnice sjajilom, dok to Europljanke učine pet puta dnevno. Što je tomu razlog? Je li riječ o običnoj navici, istinskoj potrebi za zaštitom osjetljive kože ili zabrinjavajućoj oralnoj fiksaciji, pitanje je za stručni tim psihologa i dermatologa. Nas zanimaju inovacije u jednoj od najdinamičnijih kozmetičkih kategorija.

Ove smo godine svjedočili velikom okršaju 'titana' između ruževa, sjajila i balzama. Nakon čitavog desetljeća dominacije sjajila, ruževi su se počeli modernizirati. Vodeći se poslovicom 'kad ih ne možeš pobijediti, pridruži im se', postajali su sve sličniji sjajilima. Teške formulacije i teksture zamijenili su znatno lakšima, osim estetskih, naoružali su se i njegujućim svojstvima. Pojavili su se anti-age tekući ruževi koje nanosimo aplikatorom poput sjajila. Drugi su se odlučili za još maštovitiji izgled u formi flomastera.

Sad je bio red na sjajilima da uzvrate 'udarac', ne samo ruževima nego i balzamima koji su prerasli usko područje njegujuće kozmetike pa su počeli zalaziti na teren dekorative. Naime, zbog sve većeg interesa za prirodnom kozmetikom pojavila se potreba za toniranim balzamima koji neće samo štititi i njegovati usnice nego ih i uljepšavati bojom.

Novi vladari ženskih torbica, srca i usnica su inovativni križanci između svjetlucavih sjajila, njegujućih balzama i ruževa. Sve je teže na prvi pogled pogoditi o kakvom se proizvodu radi. U našem Izlogu pogledajte kakve sve domišljate proizvode možete trenutačno naći kod nas. Birajte između Avonova njegujućeg sjajila s rotirajućom kuglicom, Cliniuqueovih debeljuškastih 'bojica', vampirskog ugriza Essenceova tekućeg ruža…


Što vam najbolje odgovara,
otkrijte u Izlogu!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više