GERI HALIWELL:

'Probala sam botoks i od njega zaradila glavobolje'

07.04.2009 u 08:15

Bionic
Reading

Bivša spajsica Geri Haliwell priznala je da je probala botoks, ali nije bila previše oduševljena neugodnim nuspojavama - glavoboljama

No 36-godišnja pjevačica ipak se nije pokolebala, pa priznaje da neće potpuno isključiti mogućnost da za koju godinu  ponovo proba, jer sve teže podnosi tragove koje godine ostavljaju na licu.

No u svakom slučaju, na vratima hladnjaka drži fotografije jedne poznate holivudske glumice koja je lice promijenila do neprepoznatosti uslijed brojnih plastičnih operacija.

'To je moje anti-botoks upozorenje. Vidim ljude koji su se botoksirali i izgledaju mi dobro, ne primjećuje se, no kod nekih to promijeni karakter. Ja na svoj pokušaj da izguram bez botoksa gledam kao na eksperiment, dopuštam sebi da izgledam kao ljudsko biće. Prije nekoliko godina u Americi, kada je botoks još bio relativno nova pojava, dala sam si ga uštrcati u čelo i dobila glavobolje. Ne kažem da ga nikad više neću probati, ali za sada se povodim za primjerima koji mi govore da je u redu starjeti', kaže Geri.

Otkrila je da su dani kada je težila savršenu izgledu za nju prošlost. 'Savršeno tijelo pripada nekom drugom, a to nisam ja', kaže majka dvogodišnje Bluebell Madonne koja je u majčinstvu pronašla novi talent - pisanje knjiga za djecu. Prošle godine, Geri je proglašena najuspješnijom celebrity autoricom dječje književnosti, a sigurna je u to da se glazbom više ne želi baviti.