Ljepota MEĐU NAJ KLUBOVIMA

Ljepotice iz Papaye osvojile London

  • Autor: tportal.hr
  • 29.11.2011 15:28:50
  • 29.11.2011 15:01:32

Predstavnice najboljeg ljetnog hrvatskog kluba Papaya oduševile su žiri i publiku na nedavno održanom izboru Miss Clubs

U društvu najboljih klubova svijeta među kojima su i prestižni Pacha, Boujis, i drugi, hrvatski klub Papaya primio je još jedno inozemno priznanje kao jedan od vodećih svjetskih klubova. Nakon rekordne sezone 2011. uvod u proslavu desete godišnjice.

Papaya je započela predstavljanjem na izboru Miss Clubs koji okuplja vodeće klubove svijeta, a na kojem su naše predstavnice osvojile vodeća mjesta u nekoliko kategorija (The Body, Ellegance, Personality, Miss Core Sprit, i dr.) te tako u najboljem svjetlu predstavile Papayu i Hrvatsku.

Na događaj koji se održao u prestižnom londonskom klubu Cafe de Paris moglo se ući jedino uz predočenje VIP pozivnice, a veliko finale pratile su i mnoge osobe iz društvenog života Engleske. Klub Papaya na događaju je predstavljen petominutnim filmom koji je prikazao najatraktivnija događanja iz protekle sezone ali i ljepote i znamenitosti otoka Paga.

'Odabir Papaye u elitno društvo najboljih svjetskih klubova i sudjelovanje za izboru za Miss Clubs veliko je priznanje za jedan hrvatski klub. Ispred nas je jubilarna deseta sezona novaljskog kluba, a za sve posjetitelje iduće će ljeto biti doista nezaboravno', izjavio je PR kluba Papaya Toni Dabinović nakon povratka iz Londona.

Iako nas od ljeta dijeli više od pola godine, sezona 2012. za Papayu će biti jubilarna deseta, a upravo će ona predstaviti novu koncepciju i još bolji glazbeni program, koji je i do sada po dolasku DJ zvijezda bio jedan od najbolji u svijetu. Klub Papaya na predstavljanju Miss Club u Londonu predstavljale su Gabrijela Škegro, Kristina Bralo i Katarina Kalčić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više