LIJEPA POPUT LUTKE

Nicole Scherzinger otkrila tajnu vitke linije

22.11.2011 u 10:17

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica Nicole Scherzinger otkrila je kako se oduvijek muči s dijetama i puno vježba, ali otkad je napunila tridesetu odlučila je biti blaža sama prema sebi

Nicole Scherzinger proslavila se u grupi Pussycat Dolls, a davno prije nego je postala poznata pazila je što jede i puno je vježbala.

'Trčala sam i bila na dijeti već sa 14 godina', rekla je pjevačica za magazin Shape i dodala da više nije ovisna o brojkama na vagi te jede što god želi.

Tamnokosa Nicole priznaje da je sama sebi bila najveći neprijatelj jer je pazila na svaku kaloriju. No sada je opuštenija, sluša svoje tijelo i ne pati za tim da nosi najmanje konfekcijske brojeve.

Njen novi moto je da ostane fizički aktivna, jede sve, ali s mjerom i prestane se opterećivati sitnicama. Iako ima tijelo za poželjeti i često se slavni odriču svega za takav izgled, Nicole tvrdi da redovno jede i nikada ne preskače obroke.

Najradije za doručak jede meko kuhana jaja, dimljeni losos i kruh od cjelovitih žitarica, a za ručak bira voće, povrće te ribu i bijelo meso. Večera je također kuhana, poput riže i raznovrsnog povrća. Dodala je da obožava tradicionalnu prehranu kakva je na Havajima, otkuda i potječe. Iako od takve prehrane lako dobije koji kilogram više, kaže da se lako otope čim ima malo više obaveza poput priprema za snimanje novog spota.