LIJEPA BEZ MUKE

Trikovi kojima ćete čudesno osvježiti lice

18.11.2011 u 09:53

Bionic
Reading

Ma koliko ujutro bili umorni ili mrzovoljni, diskretno naglasite samo jedan detalj. Uljepšat ćete dan sebi i ostalima!

Ne podcjenjujte 'terapeutsku' moć šminke. Kad izgledate loše i još se gore osjećate, nanesite samo malo boje i sve će izgledati bolje! Zvuči previše jednostavno da bi bilo istinito? Niste toliko površni da biste padali na jeftinu 'beauty psihologiju'?

To može značiti samo jedno: da šminkom nikad niste ni pokušali popraviti svoj izgled i raspoloženje. Budite toliko fer pa barem probajte. Ako vas ni to ne uvjeri, slobodno nastavite ignorirati šminkerske trikove.

Što mislite, zašto su maskare tradicionalno najprodavanija šminka na svijetu? Trenutačno transformiraju izgled. Prije nego što je nanesu, verzirane šminkerice prvo uviju trepavice. Učini li vam se to kao prezahtjevna akcija u rano jutro, samo ih presvucite nekom od maskara za naglašavanje volumena i dužine, poput najnovije Maybellineove uspješnice Cat Eyes iz linije The Colossal Volum'Express ili inovativne Bourjoisove Volume Fast&Perfect s četkicom koja rotira oko svoje osi.

Ako trepavice nisu vaš najjači adut na uvijek blijedom licu, samo nanesite lako razmazivo tekuće rumenilo. Narančasta izgleda prirodno na svakom tipu kože i boji tena. Uvjerite se testiranjem Benefitove Cha Cha Tint (ako ste ljubitelj crvenog rumenila, tada probajte Bene Tint). Ne dajte se zbuniti. Benefitovo tekuće rumenilo samo na prvi pogled izgleda kao lak za nokte. Četkicom ga nanesite na vrh obraza pa ga razmažite prstima. Želite li pojačati boju, ponovite postupak. Što je najbolje, njime možete sjenčati kapke i šminkati usne. Imat ćete trenutačno osvježen izgled koji će potrajati čitav dan.

Za one koji u rano jutro nemaju ni živaca ni snage za zahtjevne psihomotoričke radnje, u samo dva poteza nanesite ruž u nijansi koja laska vašoj puti.