KRUŽE GLASINE

Nina Morić opet trudna?

03.04.2009 u 12:28

Bionic
Reading

Prema pisanju magazina Chi, Italijom posljednjih dana kruže glasine da Nina Morić čeka bebu s novim zaručnikom Massimom Baltimoreom, s kojim očito misli ozbiljno

Nina Morić svoju je navodnu trudnoću komentirala riječima 'kako bi to bilo predobro'.

'Bilo bi super da sam trudna, no mislim da bih bila luda u ovom trenutku napraviti još jedno dijete. Sada imam potrebu raditi i doma donositi novac. Neke ludorije možeš si priuštiti s dvadeset godina, ali s trideset godina je drukčije. S Massimom mi je super – on ima famozan karakter, jedino me on ovako divlju može ukrotiti', rekla je Nina.

Nakon što je upoznala roditelje svog novog zaručnika, Nina i Massimo otputovali su na romantični odmor na Maldive, mjesto gdje je Nina provela medeni mjesec sa svojim bivšim mužem Fabrizijom Coronom. Očito uporna u želji da i dalje provocira bivšeg, Nina se za magazin Chi, koji je objavio i izazovne fotke na kojima uživa s novim zaručnikom, raspričala o tome kako je odlazak na Maldive za nju sada 'nešto sasvim drugo budući da se sada osjeća istinski voljenom'.

'Massimo i ja bismo ovdje mogli ostati godinu dana iako je daleko od civilizacije; nema TV-a ničega. A kad ti je s nekim lijepo na takvom mjestu, onda znaš da stvar funkcionira', rekla je Nina za Chi.