NAGRADNJAČA

Melvita nagradila

14.11.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Melvita i tportal.hr vas nagrađuju s pet vrijednih poklon setova dragocjenih organskih proizvoda s iznimno hranjivim karite maslacem i njegujućim pčelinjim medom!

Melvita je jedan od vodećih francuskih brandova prirodne i organske kozmetike. Melvita je utemeljena 1983. godine, na južnim granicama pokrajine Ardèche, u blizini Provanse i planina Cévennes. Bernard Chevilliat, biolog i pčelar, preselio se na ovu predivnu lokaciju prije nekoliko godina, kako bi zajedno sa svojim bratom utemeljio farmu pčela. Svoju je inspiraciju pronašao u ljepoti netaknute prirode i tradicionalnim metodama proizvodnje te u vlastitoj ljubavi prema prirodi, urođenoj mudrosti i silnoj želji da zaštiti prirodu od štetnih vanjskih utjecaja.

Priroda, stručnost i okoliš... Ta tri temeljna načela nalaze se u samom srcu Melvite. Melvita je odlučno organski brand jer vjerujemo da naš odabir promiče brigu o okolišu i štiti okoliš, a smatramo da je to jedini način da osiguramo budućnost našeg planeta. Ovaj etički pristup omogućava Melviti da svoje sirovine i proizvode ne testira na životinjama te da koristi reciklažnu ambalažu kad god je moguće.


Svilenkasta krema za tijelo, 150 ml
Ova zaštitna krema čini kožu opuštenom i svilenkasto mekom na dodir. Njezina bogata formula kombinira karite maslac te organska ulja noćurka, borača i slatkog badema koji su posebno pogodni za suhu, iznimno suhu i osjetljivu kožu.

Krema za tuširanje Ruža, 200 ml
Certificirano organski, kremasti gel za tuširanje s profinjenim, prirodnim mirisom ruže, raskošno se pjeni i nježno čisti vašu kožu te je pritom ne isušuje, već poštuje njenu prirodnu ravnotežu. Njegova formula, posebno prilagođena osjetljivoj koži, udružuje iznimno nježnu bazu za čišćenje, bez sapuna te omekšavajući koktel mlijeka sjemenki ruže, ulje muškatne ruže i cvjetnu vodicu ruže.



Biljni sapun Med & pčelinji vosak, 100 g
Naši heksagonalni sapuni obogaćeni su sastojcima pčelinjeg podrijetlai nude sve njihove blagodati. Imaju prirodnu pjenušavu bazu koja blago čisti i ne isušuje kožu.

Bomboni s medom i okusom limete, 150 g
Melvitine male medene poslastice proizvedene su prema tradicionalnoj metodi. Slasno su privlačni bomboni s izvornim medom, u kojima možete uživati koliko god želite.

Odgovor na nagradno pitanje i više pronađite na Melvita Hrvatska Facebook stranici!

Poklone su osvojile:

Nikolina Balta
Petra Marić
Jelena Rupić
Elena Radić
Milica Perić

Dobitnici će o detaljima preuzimanja nagrada biti obavješteni putem maila.