JE LI PRETJERALA?

Melanie Griffith u potrazi za eliksirom mladosti

11.10.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Slavnu glumicu Melanie Griffith običavali smo vidjeti uglavnom glatkog i umjetno zategnutog lica

Slavna glumica, o kojoj se posljednjih godina piše uglavnom zbog brojnih estetskih intervencija, a manje zbog novih uloga, i dalje ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele mnogo mlađe kolegice, no lice joj je zbog mnogobrojnih plastičnih operacija postalo podbuhlo.

Na prikupljanju novca za borbu protiv AIDS-a u Los Angelesu pojavila se u uskim trapericama i sakou koji su otkrili mršave noge i vitku liniju, no na licu 54-godišnje glumice počeli su se ipak nazirati znakovi starenja koja je glumica do sada nastojala eliminirati zatezanjem lica, i ubrizgavanjem kolagena u usne.

 Nekad lijepa glumica prošla je kroz teška životna razdoblja. Naime, 2009. godine kirurški je uklonila prve znakove raka kože, a u prošlosti se pak borila s ovisnošću o alkoholu, no cijelo to vrijeme imala je podršku supruga Antonija Banderasa.

Španjolski glumac za magazin AARp otkrio je da on i supruga, s kojom je u braku 17 godina, nikada nisu skrivali probleme i da su cijelo vrijeme podrška jedno drugom.

'Čak i u doba kriza imali smo dovoljno strpljenja da vidimo da na kraju tunela uvijek postoji svjetlo', otvoreno je rekao glumac.