NI VLATKA POKOS NIJE ODOLJELA

Frizure za svaki dan s dozom seksipila i glamura

26.09.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Predstavnik Moroccanoila, Steven Turpin, na Beauty & Lifestyle Showu u zagrebačkoj Areni predstavio je najnovije trendove oblikovanja frizure kojima nisu odoljeli ni najpoznatiji holivudski celebovi

Koristeći proizvode iz linije Moroccanoil, Steven Turpin je zagovornik prirodno lijepe kose s dozom glamura i seksipila, a u ime tog branda radio je frizure na dodjeli Oscara, Grammyja te MTV

nagrada. Frizirajući modele na zagrebačkom sajmu ljepote, Beauty & Lifestyle Showu, Steven Turpin je pokazao da se u modu vraćaju jednostavne, ali efektne frizure, poput one duge i blago kovrčave koja nježno i zavodljivo pada niz lice. Upravo ta frizura omiljena je pjevačici, voditeljici i spisateljici Vlatki Pokos koja se prepustila vještim Stevenovim rukama.

Izbjegavajući složene frizure, Turpin je na Beauty & Lifestyle Showu u zagrebačkoj Areni predstavio četiri frizure koje predlaže za nadolazeću jesen ističući da kosa mora biti glatka, sjajna i prirodno lijepa. Prema njegovom savjetu, svatko može imati savršenu frizuru uz minimalno muke, a jedino što trebate imati na umu je prirodna ljepota kose.

Koju god frizuru odaberete, onu potpuno sjajnu i ravnu, lagano valovitu, nestašnu punđu ili pak onu s izazovnim pramenom preko lica, nećete pogriješiti. Upravo ove frizure daju potpuno prirodni izgled no istovremeno su vrlo seksi i glamurozne, te su savršene za običnu šetnju gradom ili pak za crveni tepih.