HELENA RUBINSTEIN

Hydra Collagenist - nova anti-ageing hidratantna njega za lice

23.09.2011 u 11:00

Bionic
Reading

Pioniri na polju istraživanja kolagena posljednjih deset godina, Laboratoriji Helena Rubinstein otkrili su ulogu kožne kolagenske matrice u hidrataciji: kolagenske strukture zadržavaju vodu duboko u koži. Sinteza ovih molekula smanjuje se već nakon tridesete godine, a kolagenska matrica gubi svojstva i sposobnost zadržavanja vode. Smanjuje se njezina učinkovitost u biološkom kontinuumu: narušen je dotok vode u epidermis. Koža nije hidratizirana, gubi na elastičnosti te se pojavljuju prve bore uzrokovane dehidracijom

Hydra Collagenist prvi je proizvod za njegu kože Laboratorija Helena Rubinstein koji osigurava hidrataciju i djeluje protiv starenja kože; sadrži tehnologiju koja omogućava povećavanje broja 'mikro-hvatača' vode unutar kolagenske matrice. Oni zadržavaju vodu u površinskom dermisu i tako povećavaju dubinsku hidrataciju, dajući koži vidljivo pomlađeni izgled.

Tehnologija Hydra Collagenist pruža rješenje za hidrataciju i borbu protiv starenja kože na dvije ključne razine: u dermisu, gdje zadržava vodu unutar kolagenske matrice, i u epidermisu, gdje je zadržava na površini kože.

Nježne, ugodne, kremaste teksture se tope u dodiru s kožom, čine je mekom i osiguravaju dubinsku hidrataciju.

Nova Helena Rubinstein hidratantna njega za lice s anti-ageing djelovanjem Hydra Collagenist sastoji se od intenzivnog anti-ageing seruma s dubinskom hidtratacijom koji poboljšava strukturu kože i čini je glatkijom, anti-ageing kreme s dubinskom hidratacijom koja poboljšava strukturu kože i čini je glatkijom i anti-ageing njege kože oko očiju s dubinskom hidratacijom koja zaglađuje kožu i djeluje protiv znakova umora: