UMIRUJUĆA NJEGA ZA MUŠKARCE

Biotherm Aquapower D-Sensitive za kožu

12.09.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Biotherm Homme, broj jedan svjetski poznati brand za njegu kože za muškarce, predstavlja kompletnu dnevnu rutinu u tri koraka za osjetljivu kožu: čistač koji smiruje, pjenu za brijanje koja štiti i dnevnu kremu koja smiruje i štiti kožu

Svaki dan koža lica muškaraca pod utjecajem je brojnih agresivnih čimbenika koji uzrokuju osjetljivost lica - crvenilo, iritaciju i peckanje, te zategnutost kože. Dan za danom, koža postaje sve osjetljivija, te se javlja potreba za jačanjem njezine obrane. Riješenje nije samo pravovremena osvještenost. Ključ leži u činjenici da se koža obrani dugoročno.

Biotherm Homme predstavlja kompletnu dnevnu rutinu u tri koraka za osjetljivu kožu, a proizvodi su bez alkohola, mirisa i oslobođeni parabena.

Čistač za duboko i nježno čišćenje lica. Uklanja nečistoće i smiruje kožu svojom ugodnom teksturom.

Pjena za brijanje s ublažavajućim učinkom za ugodno i nježno brijanje. Bez parfema i bez sapuna. Dermatološki testirano. Kremasta tekstura onemogućava ozljede britvicom. Čuva kožu od iritacija nakon brijanja.

Krema za dnevnu zaštitu koja umiruje kožu. Smanjuje 5 znakova osjetljivosti kože (crvenilo, svrbež, peckanje, zatezanje i osjećaj zagrijavanja), učvršćuje i štiti kožu od vanjskih čimbenika ostavljajući osjećaj udobnosti.

U srcu proizvoda su dva glavna sastojka važna za osjetljivu kožu: ekstrakt čistog termalnog planktona + kalcij.