NOVA DIMENZIJA

Istaknite oči uz novu Lash Arhitect 4D maskaru

09.09.2011 u 10:00

Bionic
Reading

L'Oréal Paris predstavlja novu maskaru Lash Arhitect 4D, s '4D efektom' za efekt umjetnih trepavica budućnosti. Trepavice su voluminozinije, produžene, definirane i uvijene. Maskara ima jedinstveni '4D-efekt' te svaku trepavicu prekriva kako bi pogled bio besprijekoran iz svakog kuta

Vlakna maskare Lash Arhitect 4D iznimno su dugačka, čak 4 mm kako bi se optimizirale sve 4 dimenzije trepavica: volumen, duljina, tekstura i uvijenost! Iznimno meka i neprimjetna, ova vlakna čine trepavice gušćima - oblikuju ih i dodatno naglašavaju, a da ih pritom ne čine krutima. Glavni sastojak ove formule, vlakna, nanose se ekskluzivnom, velikom četkicom za stvaranje novog izgleda 'umjetnih trepavica'.

Obogaćena potpuno novim vlaknima i odabranim voštanim sastojcima, ova maskara daje volumen trepavicama svakim potezom četkice pa žene mogu prema osobnim afinitetima naglasiti šminku na svojim očima, onako kako same odaberu.

Četkica je posebno oblikovana za stvaranje efekta umjetnih trepavica. Četkica je tanka i ergonomski zaobljena pa osigurava nanošenje vlakana na svaku pojedinu trepavicu, uključujući i one najmanje u kutovima očiju. Dlačice su ravnomjerno raspoređene na četkici, s pravilnim razmakom, pa se maskara lako i ravnomjerno nanosi bez stvaranja grudica.