ŠOKANTNA OPTUŽBA

Nosi veličinu 38, a rekli joj da je predebela

05.09.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Tinejdžerica Alissandra Moone, ima 18 godina, 57 kilograma nosi konfekcijski broj 38, a jedan od sudaca u australskom natjecanju za Top Model, rekao joj je da je predebela

Naime, sudac Alex Perry otvoreno je kritizirao tijelo mlade natjecateljice rekavši da ima previše toga sa strane. Moon koja je za sebe uvijek mislila da je mršava bila je zgrožena, kao i javnost koja se odmah digla na noge, a reagirao je i Ministar za mlade Peter Garrett koji je rekao da je njegova kritika nečuvena.

Upravo je on po australskim školama ranije pokrenuo kampanju promovirajući poruku kako su sva tijela lijepa i kako svatko ima idealan broj kilograma za svoj oblik tijela.

Ovako opasna i nerealna kritika posebno šalje pogrešnu i opasnu poruku drugim mladim djevojkama koje u prosjeku nose konfekcijski broj 40 do 42.

'To je jako loša poruka za mlade djevojke koje gledaju show. Znala sam da se to događalo i drugim djevojkama, ali bila sam zgrožena kad mi je gospodin Perry rekao da sam predebela. Pa nosim samo broj 38', rekla je šokirana Alissandra.

Pogledajte kako izgleda Allisandra Moon