NJEGA DUGE KOSE

Novosti u NIVEA Long Repair liniji

05.09.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Njega kose nakon ljeta vrlo je važna, jer je kosa oštećena od sunca i mora. To se posebno odnosi na dugu kosu koja s vremenom postaje tanja, poroznija i sklonija pucanju. Kosa gubi više od polovice prirodnih lipida koji štite vrhove kose od ispucavanja, a njezina keratinska struktura postaje oštećena. Više od 50% žena i danas dugu, sjajnu kosu smatra sinonimom ženstvenosti. Stoga, potrebno je neprestano koristiti proizvode za njenu obnovu. U njezi duge kose najučinkovitiji su proizvodi koji se nanose na kosu poslije šampona

Iz NIVEA Long Repair asortimana stižu nam Long Repair regenerator i Long Repair regenerator u spreju

NIVEA Long Repair regenerator sadrži inovativnu formulu s keratinom, orizanolom i palminim uljem, koji pružaju odgovarajuću njegu različitim dijelovima duge kose. Long Repair regenerator olakšava raščešljavanje, te kosu čini svilekastom i glatkom, bez osjećaja težine.

Novi NIVEA Long Repair regenerator u spreju može se koristiti na mokroj ili suhoj kosi. Formula s keratinom, orizanolom i palminim uljem kosu čini glatkom, sjajnom i lakšom za raščešljavanje. Pruža ciljanu, intenzivnu njegu ispucaloj dugoj kosi, bez osjećaja težine.

NIVEA Long Repair linija sadrži još 4 proizvoda koji pružaju trostruku zaštitu i ciljanu njegu duge kose, od korijena do vrhova, zahvaljujući inovativnom α-20 sistemu s tri sastojka.

Tri sastojka za zdravu kosu
NIVEA α-20 sistem za njegu i styling kombinira keratin, orizanol i prirodno palmino ulje.
S vremenom kosa gubi keratin koji joj daje strukturu, te ona postaje tanja i sklonija pucanju.
Long Repair formula obnavlja štetu nastalu u samoj strukturi keratina, a kosi vraća elastičnost, vitalnost i sjaj, bez osjećaja težine.

Prirodni antioksidans orizanol pomaže u zaštiti lipida od korijena prema vrhovima. Ojačava mladu, tek izraslu kosu i sudjeluje u zaštiti od negativnih vanjskih utjecaja.
Lagano palmino ulje, dobiveno iz plodova amazonske babassu palme, lako se upija u kosu i omekšava vrhove, bez osjećaja težine.

Sudjelujte u zabavnoj nagradnoj igri „Što sve može vaša kosa“ i saznajte sve o NIVEA Long Repair proizvodima na
www.nivea.hr/Proizvodi/Njega-kose-i-styling