Ljepota UZDANICA IZ L'OREALA

Revitalift Repair 10 briše znakove starenja kože

  • Autor: tportal.hr
  • 24.8.2011 16:24:02
  • 24.8.2011 15:39:15

Revitalift Repair 10 novi je proizvod protiv starenja kože koji djeluje na 10 znakova starenja kože

Revitalift Repair 10 objedinjuje sve što je koži potrebno u jednom proizvodu, pomaže u borbi protiv neočekivanih nedostataka i tragova na koži koji nastaju kao posljedica ubrzanog načina života. Koža svake osobe reagira drukčije na različite prevrate u načinu življenja, paralelno s procesom starenja: koža nekih ljudi na stres reagira izbijanjem crvenih mrlja, kod drugih ten postaje beživotan i bez sjaja ili tekstura kože postane neravnomjerna.

Revitalift Repair 10 može riješiti sitne nedostatke koji nastaju kao posljedica starenja ili spriječiti prerano pojavljivanje istih.

U životima današnjih žena nema mira i ravnoteže. Njihovi životni putovi sve su manje predvidljivi, puni neočekivanih prevrata nakon 35. godine života, osobito u gradskom okruženju. Na koži se pojavljuju nedostaci i tragovi starenja. Žene sve više traže praktične proizvode koji ima olakšavaju život, proizvode koji djeluju na više razina, tako i Revitalif Repair 10 djeluje na 10 znakova starenja uključujući UV oštećenja:

1. Bore
2. Tanke linije
3. Gubitak čvrstoće
4. Gubitak elastičnosti
5. Povećane pore
6. Tamne mrlje
7. Nejednaka koža
8. Starenje kože dekoltea
9. Tekstura kože
10. DehidracijaCijena je 99,90 kuna.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više