UZDANICA IZ L'OREALA

Revitalift Repair 10 briše znakove starenja kože

24.08.2011 u 15:39

Bionic
Reading

Revitalift Repair 10 novi je proizvod protiv starenja kože koji djeluje na 10 znakova starenja kože

Revitalift Repair 10 objedinjuje sve što je koži potrebno u jednom proizvodu, pomaže u borbi protiv neočekivanih nedostataka i tragova na koži koji nastaju kao posljedica ubrzanog načina života. Koža svake osobe reagira drukčije na različite prevrate u načinu življenja, paralelno s procesom starenja: koža nekih ljudi na stres reagira izbijanjem crvenih mrlja, kod drugih ten postaje beživotan i bez sjaja ili tekstura kože postane neravnomjerna.

Revitalift Repair 10 može riješiti sitne nedostatke koji nastaju kao posljedica starenja ili spriječiti prerano pojavljivanje istih.

U životima današnjih žena nema mira i ravnoteže. Njihovi životni putovi sve su manje predvidljivi, puni neočekivanih prevrata nakon 35. godine života, osobito u gradskom okruženju. Na koži se pojavljuju nedostaci i tragovi starenja. Žene sve više traže praktične proizvode koji ima olakšavaju život, proizvode koji djeluju na više razina, tako i Revitalif Repair 10 djeluje na 10 znakova starenja uključujući UV oštećenja:

1.Bore
2.Tanke linije
3.Gubitak čvrstoće
4.Gubitak elastičnosti
5.Povećane pore
6.Tamne mrlje
7.Nejednaka koža
8.Starenje kože dekoltea
9.Tekstura kože
10.Dehidracija

Cijena je 99,90 kuna.