TKO SU KRALJICE BIKINIJA

Kelly Brook zgodnija čak i od Pippe

01.08.2011 u 08:07

Bionic
Reading

U sezoni bikinija žene obično kreću na žestoke dijete i režim vježbanja. Ali možda ne bi trebale juriti - kad je riječ o idealnoj figuri, čini se da su obline pobjednik sezone

U anketi koju je proveo Gillette Venus, i žene i muškarci zaključili su da Kelly Brook ima najzgodnije tijelo u bikiniju, a 31-godišnja glumica i model slavna je posvojim oblinama i figuri pješčanog sata.

Jennifer Lopez, gotovo jednako poznata po svojoj zamamnoj stražnjici kao i glasovnim sposobnostima, osvojila je drugo mjesto. A Pippa Middleton, čija je pozadina osvojila svjetsku slavu na kraljevskom vjenčanju, našla se na trećem mjestu pobijedivši svoju puno vitkiju sestru Kate, piše Daily Mail.

'Kelly Brook ima savršene mjere (90-60-90), s odnosom struka i bokova 0,7, što se smatra privlačnim u zapadnom društvu', kaže psihologinja Donna Dawson, dodajući: 'Kelly je pobijedila jer njezine obilne šalju poruku muškarcima da je dobrog zdravlja, a ženama sugeriraju da lako mogu postići njezinu figuru.'

Brook je već rekla da su joj dijete dosadne. 'Rijetko idem u teretanu, nisam mršava, ali srećom sve što imam otišlo je na prava mjesta', izjavila je.