THE BODY

Elle Macpherson otkrila tajnu svoje ljepote

29.06.2011 u 07:04

Bionic
Reading

Elle Macpherson, poznata po svojem savršenom tijelu zbog kojeg je dobila nadimak The Body, otkrila je tajnu svoje vitkosti

Sa svojih 48 godina, Elle još uvijek plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Ona smatra pretjeranim i smiješnim da ju papparazzi svugdje prate.

'Često me uslikaju dok sina vodim u školu i ispada da sam superdotjerana, a zapravo sam na putu za posao', kaže Elle za Radio Times i dodaje da je već prije toga bila dva sata na friziranju i šminkanju, pa svi krivo misle da ona privatno izgleda savršeno i bez mane.

Naglašava da u privatnom životu ne posvećuje puno pažnje svom izgledu i da je za deset minuta gotova sa spremanjem jer se ne šminka. Ipak brine o prehrani i redovno vježba.

'Obožavam trenirati sa svojim trenerom Jamesom Duiganom, ali imam drukčije afinitete sada, sa 50, nego što sam imala sa 20 godina', kaže super model i objašnjava da danas ne trči puno kao nekada, ali redovno vježba, jede organsku hranu, pije puno vode i meditira svaki dan. Pazi na njegu kože, pa tako u ljetnim mjesecima koristi kremu za sunčanje koja sadrži cink, a šeširom i odjećom čuva tijelo, kosu i lice od sunca.

Uza sve navike kojima održava vanjsku ljepotu, smatra da prava ljepota dolazi iznutra.