VRUĆI SESSISON

Bar Rafaeli pokazala kako se nosi surf bikini

16.03.2009 u 14:41

Bionic
Reading

Izraelska ljepotica model Bar Rafaeli pokazala je svoje prelijepo skladno građeno tijelo u fotosessionu za novu kolekciju kupaćih kostima Hurley

Modna kuća Hurley prepoznala je lijepu manekenku Bar Rafaeli kao dobar mamac za promociju svojih modela kupaćih kostima. Plavokosa Izraelka, trenutno zaštitno lice modne kuće M&S, pozirala je na bazenu u bikiniju tigrastog uzorka, dok je na plaži razotkrila zanosne obline u oskudnom bikiniju.

Bar Rafaeli suradnju s modnom kućom Hurley, specijaliziranom za surfersku odjeću, započela je još prošlog srpnja. Hurley je u njoj prepoznao model koji može 'ilustrirati temu putovanja i istraživanja mlade žene'.

Lijepa Izraelka karijeru modela započela je još kao beba, sa svega osam mjeseci. Nedavno je proglašena jednom od najljepših žena na svijetu.

Iza sebe ima mnoga snimanja i kampanje, među kojima su najpoznatije one za Victoria's Secret. Bar je prva Izraelka koja je osvanula na naslovnici kultnog magazina Sports Illustrated. Osim po ljepoti i manekenskoj karijeri, Bar je poznata i po vezi s glumcem Leonardom DiCaprijem. Par je zajedno od kraja 2005. godine.