ISPROBAJTE NOVI VICHY

Bogatstvo ruže za esencijalnu njegu

17.06.2011 u 15:46

Bionic
Reading

Za sve ljubiteljice ružinih cvjetova, stručnjaci Laboratorija Vichy već neko vrijeme razvijaju liniju proizvoda Essentielles. Bogatstvo ruže upotrebljavali su već u antičko doba, a i danas je cijenjena zbog hidratantnog i umirujućeg djelovanja

Cvjetovi ruže sadrže polifenole, antioksidanse, koji imaju funkciju zaštite cvjetova ruže od vanjskih utjecaja, čime im osiguravaju njihovu prirodnu svježinu. Također imaju sposobnost da se vežu za receptore tvari koje izazivaju upalu i da blokiraju oslobađanje tvari koje izazivaju upalu, što pridonosi umirujućem djelovanju. Proizvodi iz linije Essentielles ispitani su pod dermatološkim nadzorom i djeluju hipoalergeno.

Osim polifenola iz ruže (umiruju i štite) obogaćeni su još karite maslacom (hrani), glicerinom (vlaži), alantoinom (liječi), vitaminom E (štiti od slobodnih radikala) i termalnom vodom Vichy (umiruje, jača i regenerira). Lagana tekstura bez parabena brzo se apsorbira u kožu i nudi potpunu zaštitu i u ljetno doba.

Essentielles - hranjiva njega za svaki tip kože
Linija proizvoda Essentielles oduševljava i najzahtjevnije korisnice, a namijenjena je svim predstavnicama nježnijeg spola koje žele hidratantnu njegu za tijelo i lice, za zaštitu od vanjskih utjecaja bez obzira na godišnje doba. Svakodnevna upotreba proizvoda Essentielles s ekstraktom ruže vlaži i umiruje kožu te joj vraća sjajan izgled.