DIGI DIGI DAJ

Gianna Apostolski kakvu još niste vidjeli

17.06.2011 u 10:24

Bionic
Reading

Bivša reality zvijezda Gianna Apostolski sinoć je u klubu Gallery predstavila spot za singl 'Digi Digi Daj', a sudeći prema viđenom, Gianna se novog posla prihvatila ozbiljno

U bijeloj majici s natpisom i suknji od tila koja je sprijeda visoko rezana i potpuno otkriva noge, Gianna se na promociji odlično zabavljala. Raspuštene kose i s decentnim make-upom, moramo priznati da je Gianna izgledala bolje no ikada.

Naime, bivša stanarka realityja Farma nakon izlaska iz šoua odlučila je napraviti zaokret na privatnom i profesionalnom planu.

Nakon što je, odlaskom pod nož, sredila neke fizičke nedostatke, izbrusila je stajling i našla glazbeni tim koji ju je odlučio podržati te se ozbiljno bacila u modne vode.

Da joj se sviđa ono što radi, pokazala je i dobrim raspoloženjem na predstavljanju spota za pjesmu 'Digi Digi Daj'. Iz publike ju je pratio i Nenad Ninčević, inače zadužen za glazbu i tekstove njezinih pjesama. Osim njega, Giannu su došli podržati i Danijel Delale, Neven Ciganović, Boris Kosmač, Hana Hadžiavdagić i drugi.

A evo kako zvuči Gianna.

Gianna Apostolski 'Digi Digi Daj'