SVA SAM PRIRODNA

Ponosna sam na svoju guzu

07.06.2011 u 06:57

Bionic
Reading

Pozadina Kim Kardashian vjerojatno je najfotografiranija i najpopularnija stražnjica, a baš poput mnogih drugih, i Kim je impresionirana svojim bujnim atributima

Naime, 30 godišnja starleta koja se nedavno i zaručila pozirala je za australsko izdanje Cosmoplitana te je otkrila da je ponosna na svoju poznatu stražnjicu.

'Malo je veća, tako da trebam vježbati. Radim čučnjeve i iskorake, stvarno vježbam puno i stvarno je sve prirodno', rekla je Kim dodajući da su nagađanja da je stavila implantate u stražnjicu smiješna.

'Ponosna sam na svoju stražnjicu i sva je moja. Nisam imala estetsku operaciju', dodala je te pojasnila da je samo jednom probala botoks te da je to jedina kozmetička intervencija koju je napravila.

Lijepa Kim na naslovnici je zablistala u šljokičastoj haljini kose utegnute u konjski rep. Uska haljina dubokog dekoltea pokazala je svu raskošnu ljepotu ove putene ljepotice, pa make-up artisti nisu imali puno posla oko make-upa koji je minimalan.

Kim je u intervjuu za Cosmopolitan otkrila da s budućim suprugom Krisom Humphriesom namjerava potpisati predbračni ugovor, a prije nego počnu s pripremama za vjenčanje, dogovara se svaki detalj tog financijskog ugovora.

Neimenovani izvor je za TMZ otkrio da par smatra da je to pametno učiniti te da će na taj način zaštititi svoje prihode. Kim navodno vrijedi čak 35 milijuna dolara, a Humphries godišnje zarađuje 3,2 milijuna dolara igrajući za New York Net, a vlasnik je i nekoliko restorana brze hrane u Minnesoti.
Par je zajedno tek šest mjeseci, a namjerava se vjenčati ovo ljeto.

Videoprilog o najpopularnijoj stražnjici