TRAŽI OPERACIJU

Nezadovoljan grudima Cameron Diaz

28.05.2011 u 08:45

Bionic
Reading

Alex Rodriguez navodno nije zadovoljan veličinom grudi svoje djevojke Cameron Diaz i tražio je od nje da ode na operaciju kako bi malo povećala poprsje, prenosi In Touch Weekly

U cijeloj priči nije toliko šokantan Rodriguezov zahtjev, koji bi se također dalo (psiho)analizirati, koliko činjenica da Cameron stvarno razmatra operaciju. Naime, ako je vjerovati izvoru In Touch Weekleyja, lijepa glumica mogla bi popustiti zahtjevima svog dečka i otići pod nož.

Nije nepoznato da je Alex i od svoje bivše djevojke glumice Kate Hudson također tražio povećanje grudi. No ona je na plastičnu operaciju otišla nakon prekida i tako razočarala sve koji su je obožavali baš zbog toga što je njegovala prirodnu ljepotu i bila uzor mnogim ženama koji nikada ne bi išle pod nož i na taj se način 'uljepšavale'.

Na listi poznatih žena koje njeguju trend prirodnog izgleda i vole svoje male grudi i velike stražnjice su Gwen Stefani, Beyonce, Kate Winslet, Eva Langoria Parker, Scarlett Johannson, Cameron Diaz, Jennifer Lopez...

Hoće li Cameron popustiti Alexovim zahtjevima i biti samo jedna u nizu ljepotica koja se kirurški dotjerala, ostaje nam vidjeti.

Pogledajte kako Cameron najprirodnije podriguje.

Cameron Diaz podriguje