TOP 100

Andrej Pejić uvršten na listu najseksipilnijih žena

27.05.2011 u 12:27

Bionic
Reading

Prvi put je na listi najljepših žena svoje mjesto zauzeo jedan muškarac. Naime, na nedavno objavljenoj listi 100 najseksipilnijih žena muškog časopisa FHM, na 98. mjestu našao se maneken Andrej Pejić

Srpski transseksualac Andrej Pejić, nakon što je bio zaštitno lice mnogih svjetskih brendova, Jeana Paula Gaultiera i Marca Jacobsa, nastavlja osvajati

pažnju svjetskih kreatora, a sada se našao i na listi 100 najseksipilnijih žena koju je sastavio magazin za muškarce FHM.

Ono što Andreja, koji je u modnom svijetu predstavljen i u muškim i ženskim kreacijama, izdvaja od ostalih modela i stavlja ga u svijet najljepših žena njegov je androgini izgled.

Zbog svoga nesvakidašnjeg izgleda, načina odijevanja i ženske ljepote, Andrej Pejić je postao vrlo popularan, a FHM ga je opisao kao 'sljedeću veliku stvar'.

Prvo mjesto na listi najseksipilnijih žena zauzela je anđelica Victoria's Secreta Rosie Huntington-Whiteley, drugo mjesto pripalo je pjevačici Katy Perry, a treće tamnoputoj Rihanni. Andrej je zauzeo 98. mjesto te se tako našao ispred slavne Lady Gage.