PORUČUJU ZVIJEZDE

U modi su male grudi i duboki dekoltei

18.05.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Navikli smo da zvijezde na crvenim tepisima vole pokazivati puno kože, a duboki dekolte najbolji je mamac za okupljena fotografe i garancija da neće proći nezapaženo. No sudeći po Cheryl Cole, Gwen Stefani i Gwyneth Paltrow, u trendu su male grudi, a silikoni definitivno out

Plavokosa oskarovka Gwyneth Platrow nedavno se na National Movie Awardsu pojavila u crnoj haljini s dekolteom do pupka, a njezin primjer slijedile su Cheryl Cole koja je u bijeloj haljini s dubokim dekolteom oduzimala dah okupljenima oko kanskog crvenog tepiha, a koju večer kasnije to isto je napravila i Gwen Stefani.

Najnoviji je 'must have' dubok dekolte, ali ne onaj na koji smo inače navikli, već sasvim prirodan i prilično ravan.

A što je potrebno za antidekolte? Haljina s dubokim izrezom, koji otkriva puno više od običnog dekoltea. Izreze je u obliku širokog slova V i duboko izrezan pa otkriva jako puno kože, ali na manje vulgaran način. No u tom slučaju potrebno je grudi učvrstiti posebnim samoljepljivim trakama da se ne dogodi 'nezgoda', što znači da i obdarenije žene mogu slijediti novi look, bez bojazni da će izgledati vulgarno.

Pitanje je samo hoće li ovaj novi look uzeti maha nakon godina i godina obožavanja silikona?