NIKAD LJEPŠA!

Penelope Cruz bez šminke i Photoshopa

17.05.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Naslovnicu lipanjskog izdanja američkog Voguea krasi prelijepa Španjolka Penelope Cruz čiju je ljepotu ovjekovječio slavni fotograf Mario Testino. Bez puno šminke i retuširanja, vatrena je Španjolka zasjala u možda svom najljepšem editorijalu

Lijepa glumica u intervjuu za Vogue otkrila kako je, kad se tek preselila u Los Angeles, jako loše pričala engleski, a živjela je u maloj hotelskoj sobi s mačkama jer je bila jako usamljena.

'Bila sam užasno usamljena, našla bih mačke na ulici i uzela bi ih sa sobom u sobu. Tijekom tog perioda odgojila sam puno mačaka', priznala je glumica.

Otkriva i da je luda za karaokama. 'U gotovo svim gradovima u kojima sam ikad bila pronašla sam karaoke bar. Svaki put kad snimamo neki film, pronađem karaoke bar i tamo vodim cijelu ekipu', kaže Penelope.

Prvi put je u Vogueu otvoreno progovorila o majčinstvu. 'Od prve sekunde osjećaš tu silnu ljubav. To je revolucionarno iskustvo, to je najbolji način na koji ga mogu opisati. Potpuno te promijeni, u sekundi. Priroda je mudra i daje ti devet mjeseci da se pripremiš, ali u tom trenutku kad vidiš to lice, izmijenjan si zauvijek. O tome ste slušali od prijatelja i obitelji, ali sve dok ti se ne dogodi, teško je to razumjeti', rekla je Penelope kroz suze.