LISTA IZNENAĐENJA

Otkrivamo tko su nove najplaćenije ljepotice svijeta

09.05.2011 u 10:49

Bionic
Reading

Na postolju triju najplaćenijih manekenki svijeta ništa se ne mijenja: najviše zarađuje Gisele Bundchen, slijedi Heidi Klum, zatim Kate Moss. No zanimljive promjene u odnosu na lani dogodile su se između četvrtog i 10. mjesta, govori nova Forbesova lista

Međunarodna ikona, koja ne samo da osvaja naslovnice i prodaje sve od šampona do visoke mode, Gisele Bundchen, ostaje modna kraljica, a uz nju su Klum i Moss.

Brazilska manekenka Adriana Lima osvježila je listu stupivši na četvrto mjesto. Za nju se trga Riccardo Tisci, odnosno Givenchy, ove je godine vodila kampanju za španjolski Loewe, a poznata je i kao Victorijina anđelica. Lani je zaradila osam milijuna dolara.

Peta je anđelica Alessandra Ambrosio, teška šest milijuna dolara. Na šestom je mjestu manje poznata Daria Werbowy, koja je zaradila 4,5 milijuna, baš koliko i popularna Lara Stone na sedmom mjestu.

Slijede Carolyn Murphy i Natalia Vodianova s preko četiri milijuna zarade, i još jedna Victorijina anđelica, Candice Swanepol, s dva milijuna dolara zarađenih u godinu dana.