I DALJE VRUĆI SUPERMODEL

Izazovne fotke Claudije Schiffer

10.03.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Supermodel Claudia Schiffer naslovnicom za britansko izdanje kultnog magazina Vogue potvrdila je da njezino vrijeme još nije prošlo

Prelijepa 38-godišnja Njemica osvanula je u novom broju britanskog izdanja modnog magazina Vogue. U pratećem intervjuu Claudia je izjavila da nema namjeru u skorije vrijeme prestati se baviti manekenstvom, a na fotografijama, za koje je zaslužan Patrick Demarchelier, pokazala je da i dalje izgleda sjajno i spremno da se suoči i s dvostruko mlađim kolegicama.

Iako je svijet prepoznaje kao jednu od najljepših žena i modela, Claudia priznaje da u školi sama sebe nije smatrala osobito zanimljivom.

'Nisam se smatrala lijepom, nisam bila jedna od popularnijih cura u školi. Nakon što su me otkrili i napravili probne snimke, bila sam uvjerena da će mi reći da su pogriješili i poslati me kući', priznaje Claudia.

Claudia Schiffer majka je dvoje djece, šestogodišnjeg Caspara i četverogodišnje Clementine, no usprkos dvjema trudnoćama i dalje ima sjajnu figuru koju u velikoj mjeri duguje i redovitoj tjelovježbi.

'Uvijek sam vježbala. Za mene je najbolja kombinacija pilates tri puta tjedno i svakodnevno vježbanje joge', kaže ona.

Za razliku od mnogih slavnih žena, Claudia nikada ne bi koristila botoks za koji misli da je otrov i da nema trajnog učinka.

'Svi moji prijatelji stare zajedno sa mnom, pričamo o tome i žalimo se. Starenje mi ne smeta', rekla je Claudia.