NOVOST IZ L'OREALA

Pjenasta boja za kosu Sublime Mousse by Casting

29.04.2011 u 15:37

Bionic
Reading

Sublime Mousse by Casting nova je senzacija u bojenju kose za 2011. godinu iz L'Oréala Paris. Svojom prozračnom i mekanom teksturom pjene čini bojanje kose još lakšim i ugodnijim

Sve popularniji 'prirodni' izgled kozmetike sada je moguće primijeniti i na boju kose. Privlačne i zavodljive prirodne boje stvaraju iznimno ženstven, a ipak moderan i privlačan izgled. 'Priroda' je najnovija senzacija.

Bojenje kose postalo je senzualnim ritualom. Što je ljepše od valova pjene raskošno umasiranih u kosu? To je lako postići s novim doživljajem koji je stvoren u našim inovativnim laboratorijima za boje za kosu.

Tekstura pjene pruža savršeno prekrivanje sijedih vlasi u samo 30 minuta. Kao što je slučaj i sa svakom drugom bojom za kosu, odabir prave nijanse ključan je za postizanje optimalnih rezultata. Pjena posvjetljuje ili boji kosu jednako kao i bilo koji drugi proizvod za trajno bojenje kose. Delikatan voćni miris očarat će vaša osjetila i bojenje učiniti još ugodnijim.

Zahvaljujući novom sadržaju boje, bojenje kod kuće postalo je još lakše. Sublime Mousse primjenjuje se na isti način kao i šampon i ne zahtijeva nikakvo posebno znanje: nije više potrebno razdjeljivati kosu da bi se nanio proizvod i brinuti se o ravnomjernom nanošenju na stražnji dio kose.

Jednostavna primjena u tri koraka:

Korak 1: Ulijte boju u razvijač boje i pustite ih da se sjedine – dvaput nježno okrenite bocu prema dolje - nije potrebno tresti.

Korak 2: Stavite grudicu pjene na dlan. Umasirajte temeljito po cijeloj kosi, kao kada stavljate šampon. Pustite da djeluje 30 minuta. Možete upotrijebiti cijelu bočicu da biste postigli ravnomjeran rezultat.

Korak 3: Pažljivo isperite kosu. Iscijedite višak vode i nanesite balzam. To će nahraniti kosu, učvrstiti boju i istaknuti maksimalan sjaj.

Nijanse Sublime Moussea, prozračne strukture, posebno su osmišljene za stvaranje jedinstvene i prepoznatljive boje: osim što su prirodne, blistave i sjajne, imaju i tračak odsjaja duginih boja.

Raspon boja Sublime Mousse obuhvaća 12 prirodnih, sjajnih nijansi s odsjajem duginih boja.

20 senzualno crna

30 čista izrazito smeđa

40 čista tamnosmeđa

41 nježna ledenočokoladna

50 čista kestenjasta

53 blistava zlatnokestenjasta

56 intenzivna toplosmeđa

60 čista svijetlosmeđa

62 nježna svijetlosmeđa

70 čista tamnoplava

83 blistava zlatnoplava

90 čista svijetloplava