PRIPREMA ZA LJETO

Nivea stručnjaci za čvršću i zategnutiju kožu

20.04.2011 u 13:32

Bionic
Reading

Pripreme za ljeto su počele, a NIVEA na 'proljetnu groznicu' odgovara kompletnim fitness paketom - uz odabrane proizvode za učvršćivanje i borbu protiv celulita, NIVEA predstavlja i online Q10 plus fitness klub sa Sarah Maxwell, vrhunskom fitness i lifestyle trenericom, na kojem svaka žena može kreirati svoj osobni program treninga i postići savršenu liniju na jednostavan način. NIVEA je na svojim web stranicama pripremila i poseban Hello Bikini 4-tjedni program vježbanja i prehrane, uz savjete za savršenu pripremu za bikini, odabir idealnog kupaćeg kostima te nagradni kviz.

Uz program vježbanja i prehrane za ljetnu figuru, NIVEA preporuča sljedeće proizvode:
• Za svakodnevni fitness za kožu - NIVEA Q10 Plus losion za učvršćivanje tijela
• Za dugotrajnu zaštitu protiv celulita - NIVEA Good-bye celulitu gel-krema
• Za hitne slučajeve protiv celulita - NIVEA Good-bye celulitu 10-dnevni serum

Za postizanje željenog izleda kože i održavanje savršene linije važno je odabrati prikladan proizvod, ali je potrebno i uložiti trud u  vježbanje i pravilnu prehranu. S obzirom da je vrijeme danas  najveći luksuz, NIVEA je u suradnji sa Sarah Maxwell kreirala  praktičan koncept - u besplatnom online fitness klubu članice u  samo nekoliko minuta mogu dobiti plan treninga uz koji će njihova  figura iz snova postati realnost.

Klik na www.NIVEA.hr/fitnessklub otvara vrata NIVEA Q10 fitness  kluba, u kojem nove članice kroz jednostavan upitnik o navikama,  prehrani i ciljevima pronalaze svoj profil i osobni program treninga za postizanje savršene linije. U virtualnom NIVEA fitness studiju, Sarah Maxwell, britanska stručnjakinja za fitness i zdravu prehranu
pokazuje seriju svakodnevnih vježbi koje svaka žena može raditi dok obavlja kućne poslove, nosi namirnice, igra se s djecom ili sjedi  ispred televizora. U ovom studiju nema ekstremnih opterećenja ili rigidnih režima prehrane, samo vježbe koje je lako uključiti u svakodnevnu rutinu.