tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+19
Pula
+20
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+22
Dubrovnik
+20

ZBOGOM ŠKEMBI

Stiže steznik za muškarce

Pritisak da budu lijepe i vitke, na sreću, više nije rezerviran samo za žene. Da bi se udovoljilo potrebama suvremenih muškaraca, lansiran je muški steznik, uz koji 'škembi' više nema mjesta

Datum objave:
6.3.2009 11:00

Zadnja izmjena:
6.3.2009 11:32

Vezane teme

U četvrtak je u londonskom Selfridgesu u prodaju pušten steznik za muškarce. Riječ je o 'pomagalu' odavno smišljenom za žene, koje će od sada i muškarcima olakšati nošenje većeg trbuha ili kamufliranje viška kilograma.

Steznik je lansirala australska tvrtka Equmen iz koje poručuju da su steznik napravili zbog velikog pritiska pod kojim su danas suvremeni muškarci.

'Ovaj steznik muškarcima će pomoći da izgledaju mršavije te da isprave svoje držanje. On će im omogućiti da bez problema uđu u najmodernije usko odijelo', rekao je Gavin Jones, predstavnik tvrtke.

Metroseksualna revolucija, koja je posljednjih godina uzela maha, proizvela je cijelu vojsku muškaraca opsjednutih vanjskim izgledom. Slično kao i u 'ženskom' svijetu, idoli poput Daniela Craiga ili Davida Beckhama, postavili su visoke kriterije koje je prosječnom muškarcu dosta teško doseći. Muška taština sve je osjetljivija, čemu u prilog idu i statistike. Na primjer, prodaja muškog rublja u već spomenutom Selfridgesu u posljednje je vrijeme porasla za čak 21 posto, dok je prodaja ženskog rublja porasla 10 posto, a neviđenom brzinom raste i prodaja muške kozmetike.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr