GORBIJEVA GALA VEČER

Svijet još uživa u pogledu na obline Sharon Stone

31.03.2011 u 14:43

Bionic
Reading

Koja bi dotjerana slavna dama mogla bolje od Sharon Stone uljepšati rođendansku i ujedno humanitarnu zabavu jednog 80-godišnjaka poput bivšeg sovjetskog lidera Mihaila Gorbačova? Takve nema

Nevjerojatno smjele kreacije i dalje besprijekorno stoje na 53-godišnjoj Sharon Stone, poput nježno ružičaste svilene haljine, duboko dekoltirane, s potpisom Christiana Diora, u kojoj se kao domaćica gala zabave pojavila u londonskom Royal Albert Hallu.

Ovako podatan, lagani sjajni materijal haljine zahtijeva besprijekornu liniju bez ikakvih nepravilnosti, no Sharon se očigledno ni u šestom desetljeću života nema čega bojati. Obline su joj na mjestu, a je li upravo došla s botoksa, nećemo nagađati. Mihail Gorbačov bio je oduševljen njezinim glamuroznim pojavljivanjem na svojoj zabavi, a zasjenila je nije ni daleko mlađa kolegica Milla Jovovich.

Gorbačov slovi kao veliki mirotvorac, 'čovjek koji je promijenio svijet', te će i novac prikupljen od skupih ulaznica na ovu zabavu donirati različitim humanitarnim organizacijama.