NJEGA TIJELA

Utegnuta od glave do pete, gravitaciji usprkos

23.03.2011 u 07:56

Bionic
Reading

Želimo vitke ruke poput Michelle O., raskošan dekolte kao Christina Hendrix. Iako starimo, ne moramo tako izgledati

Sve je više žena koje oduševljeno otkrivaju da se s godinama ne moraju odreći odjeće koja otkriva njihove zavodničke atribute. Spremne su se malo potruditi kako bi naglasile svoje komparativne prednosti i odgodile trenutak kada će kupovati odjeću koja prekriva od glave do pete.

Unutarnja strana ruku, osobito nadlaktica prekrivena je nježnom kožom. S godinama dolazi do slabljenja elastina i kolagena, što rezultira ubrzanim opuštanjem i ovješenim bicepsima. Otkako je postala prva dama, Michelle Obama svojim je lijepo oblikovanim rukama zaludila žene diljem svijeta koje su počele izvoditi ženske sklekove i dizati bućice. Uz to, preporučuje se 'balzamiranje' ruku mlijekom i kremama za tijelo ujutro i navečer.

Izlažete li dekolte pogledima i želite li da izgleda raskošno poput onog Christine Hendrix, pobrinite se da koža izgleda baršunasto i zavodljivo napeto. Sitne prištiće i nepravilnosti najbolje odstranjuje piling sa što sitnijim eksfolirajućim granulama. Vršite ga nježnim pokretima, tako da izbjegavate grudi, počevši od središnjeg dijela grudnog koša prema vratu. Prije upotrebe, piling možete držati u frižideru jer takav lakše postiže efekt napete kože. Kad nanosite kremu za lice sa zaštitnim faktorom, ne zaboravite na dekolte i vrat, uvijek imajući na umu da pokreti moraju ići prema licu.

Srećom, ove sezone u modi su duge suknje i široke hlače pa ćemo proljeće provesti skrivajući noge, ali ne zadugo. Želite li spremno dočekati sezonu badića, krajnji je čas da se bacite na redovito vježbanje i eliminiranje celulita. U našem Izlogu potražite proizvode koji će vam u tome pomoći.