TALIJANI ODLUČILI

Nina Morić je 'najplastičnija' talijanska zvijezda

03.03.2009 u 14:53

Bionic
Reading

U online anketi koju je provela stranica Sorrisi.com, Nina Morić iza sebe je ostavila čak i Donatellu Versace, poznatu ljubiteljicu plastične kirurgije

Čini se da talijanska javnost ima vrlo loše mišljenje o izgledu Nine Morić i njezinim čestim posjetima estetskim kirurzima. Prema anketi koju je provela stranica Sorrisi.com, naša je Nina proglašena prvakinjom u zlorabljenju dostignuća estetske kirurgije ostavivši iza sebe čak i poznatu modnu kreatoricu Donatellu Versace, za koju malo tko može reći da izgleda dobro.

Posljednji u nizu Ninih 'plastičnih' eksperimenata odnosi se na punjenje obraza implantatima, zbog čega joj, smatraju doktori, cijelo lice djeluje neprirodno i natečeno. Gornja i donja usnica dodatno su joj povećane. Proporcije cijelog lica su se zbog tog zahvata promijenile, pa oči djeluju manje, a lice više nije izduženo, nego ima okrugao oblik.


Nina se navodno više od deset puta podvrgavala estetskim operacijama. Osim grudi, usana i nosa, Nina je nebrojeno puta uštrcavala botoks i kolagen, zbog čega se ne može ni namrštiti, niti nasmijati pošteno. Nekad prelijepu djevojku u Hrvatskoj su već počeli nazivati nasljednicom Michaela Jacksona i skandalozne Catwoman.