20-AK GODINA MLAĐA

Courtney Cox bez ijedne bore na licu

16.03.2011 u 11:12

Bionic
Reading

Glumica Courtney Cox na naslovnici novog broja magazina Harper's Bazaar izgleda bar dvadesetak godina mlađe, bez ijedne bore na licu

No moramo priznati da glumici nije bilo lako nakon razvoda od supruga Davida Arquettea, koji se ponio nimalo džentlmenski pričajući o njihovom seksualnom životu i prljavim detaljima u javnosti. Courtney je cijelo vrijeme ostala suzdržana i u maniri prave dame diplomatski odgovarala na pitanja. U intervjuu za magazin Harper's Bazaar progovorila je otvoreno i o propalom braku.

'Mislim da svi ljudi u braku dođu do jedne točke u kojoj se pitaju jesu li sretni zajedno, utječu li dobro jedno na drugo, dijele li još uvijek iste interese. Mislim da je to normalno, ali puno je teže proživljavati to kad se sve odvija pred okom javnosti', iskreno je rekla glumica.

Iako se pričalo o njezinoj vezi s kolegom Brianom Van Holtom, Courtney je to opovrgnula i rekla da trenutno nema potrebu izlaziti s drugim muškarcima.

'Nemam potrebu ni želju za tim. Ne kažem da nikada više neću imati nekog pored sebe, no sada mi se sve čini čudno. Kako uopće upoznaš nekog novog?', iskreno je rekla glumica, dodajući da baš ne voli izlaziti, niti ići na zabave.