AVONOVIH 125 GODINA

Prirodni izgled ključ je ljepote Barbare Kolar

08.03.2011 u 14:35

Bionic
Reading

Kako se našminkati za dan i pritom zadržati prirodni izgled? Otkrila je to danas okupljenim ženama vizažistica na primjeru Barbare Kolar, u sklopu Avonova druženja

Većinom žensko društvo okupilo se danas na Avonovoj proslavi Dana žena koja se održala u Profil Megastoreu. Ta je poznata kozmetička kuća ujedno proslavila i svojih 125 godina postojanja, a prigodni program vodila je Barbara Kolar, Avonova ambasadorica.


Osim voditeljske uloge, Barbara je danas bila i model. Naime, poznata vizažistica Marija Koprtla šminkala je lijepu voditeljicu te je tako sve nazočne poučila kako se treba šminkati ako se želi zadržati prirodni izgled lica.

'Podloga je iznimno važna, dakle posebnu pozornost trebamo obratiti na pudere koje biramo prema pigmentu i tonu. Žuti tonovi i oni s ružičastim nijansama tipični su za europsko podneblje. Treba paziti na sjene na licu pa je u tom smislu dobra kombinacija pudera, odnosno pudera i korektora. Neke žene ne znaju da se najprije stavlja tekući puder, a potom korektor koji treba biti svjetliji od pudera. Dakle, područje oko čiju i ono iznad gornje usne treba biti svjetlije. Barbara je plavuša i za nju danas želimo prirodni izgled pa ćemo naglasiti gornji i donji dio lica – obrve i usne', savjetovala je vizažistica.

Ugodnu atmosferu s današnjeg Avonovog ženskog druženja, ali i šminkerski preobražaj Barbare Kolar možete pogledati u današnjoj fotogaleriji.