NOVO IZ L'OCCITANEA

Smilje i tratinčica za blistav ten!

08.03.2011 u 12:06

Bionic
Reading

Immortelle/smilje je cvijet koji nikada ne uvene. Bellis perennis – tratinčica je cvijet blistavosti. Udruživanjem ta dva dragocjena cvijeta, stvorena je L’Occitaneova kolekcija Immortelle Brightening – potpuno rješenje za očuvanje ujednačenog i mladolikog izgleda vaše kože.

L’occitane je kolekciji dodao još dva nova proizvoda, koji u kombinaciji s već postojećim proizvodima čine istinski uljepšavajući ritual za blistav i mladolik izgled!

Čisto organsko eterično ulje immortelle/smilja djeluje protiv bora i slobodnih radikala te čini kožu čvršćom. Bellis perennis - tratinčica učinkovito sprječava nastajanje nepravilnosti te jamči blistavu i ujednačenu put.

Piling za trenutno blistavu put

Piling za blistavu put nježno odstranjuje odumrle stanice kože i trenutno jamči ujednačeniju i svijetliju put. Inovativna tekstura: osvježavajuća tekstura gela se prilikom ispiranja u kontaktu s vodom pretvara u nježno mlijeko.

Hidratantna maska za blistavu put

Hidratantna maska za blistavu put je intenzivna hidratantna njega, koja koži trenutno jamči potpunu hidrataciju i pomaže joj zadržati njezin prirodni mladenački sjaj. Dodatnom masažom lica pospješuje se mikrocirkulacija te je koži trenutno vraćen osjećaj ugode.